Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از قم حجت الاسلام فلاحی معاون فرهنگی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) در این نشست که پیش از ظهر امروز 4 خرداد در کتابخانه آستان مقدس در صحن جامع فاطمی برگزار شد عنوان کرد: این عالم بزرگوار با توجه به آشنایی به جامعه این اثر را خلق کرده و 80 اثر دیگری نیز به نگارش در آورده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد:وی همواره در آثار خود توجه ویژه ای به عموم مردم و جوانان دارند و آثار تخصصی و علمی زیادی را به نگارش در آورده اند که در حوزه های علمیه مورد استفاده قرار می گیرد.حجت الاسلام فلاحی اظهار داشت:محوریت آثار ایشان انسان سازی و اخلاق مداری است و اخیرا مجموعه ای به نام ستارگان حرم را نیز منتشر ساخته اند که می توان این کتاب را به عنوان مرجعی مهم در شناخت جایگاه علما برای روشنگری جوانان و حل مشکلات اجتماعی است.وی در مورد شخصیت این نویسنده تصریح کرد:آیت الله کریمی جهرمی قبل از انقلاب مبارزات خود را آغاز کردند و بارها دستگیر شدند و به عنوان فردی انقلابی شناخته می شوند.معاون فرهنگی آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) یادآور شد:همچنین بارها از ایشان در عرصه علم و پژوهش تجلیل به عمل آمده است تا جایی که وی در سال 77 به عنوان پژوهشگر قرآنی و سال 86 استاد نمونه حوزه علمیه قم انتخاب شدند .وی گفت: آیت الله کریمی جهرمی نسبت به دین و اخلاق و دنیا در آثارشان توجه ویژه ای دارند و همواره برای ترغیب جوانان به معارف دینی عنایت داشته اند.در ادامه آیت الله کریمی جهرمی نویسنده کتاب بانوی ملکوت نیز عنوان کرد: گام برداشتن در راه اهل بیت(ع) لذت بخش است و باید در این راه اهتمام ورزید.وی بیان کرد:آشنایی نسل جوان با اهل بیت(ع) به زبانی ساده ارزشمند است به ویژه اینکه جوانان را باید در این راه ترغیب کرد.آیت الله کریمی جهرمی اظهار داشت: کتاب خوانی امری مهم و ضروری است کتابی که بتواند جوانان را آگاه کند باقی الصالحات می شود و پاداش زیادی نزد خداوند دارد.وی گفت: کسانی که در کار خیر پیشقدنم می شوند تا جوانان را در مسیر درستی قرار دهند به خصوص آنانی که در خیرات پیشی و سبقت می گیرند نیز در نزد خدا جایگاه مهمی دارند.این نویسنده برجسته عنوان کرد:علمای دین باید در موضوعات روز جامعه وارد شوند تا بتوان در بستر علم به فرهنگ سازی و تبیین فرهنگ اهل بیت(ع) پرداخت.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۲۹۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پل آستر»‌ درگذشت

«پل آستر»، نویسنده آمریکایی سه‌گانه «نیویورک»‌ درگذشت.

به گزارش ایسنا، «پل آستر» نویسنده‌ ۳۴ کتاب از جمله سه‌گانه مشهور «نیویورک» در سن ۷۷ سالگی درگذشت.

«گاردین» نوشت، «جکی لیدن»، دوست و همکار این نویسنده اعلام کرد که «آستر» در روز سه‌شنبه در پی عوارض ناشی از سرطان ریه درگذشت.

داستان‌های او مملو از مضامین اتفاقات تصادفی، شانس و سرنوشت نوشته شده‌اند. بسیاری از قهرمانان داستان‌ها، خود نویسنده هستند و مجموعه آثار او خودارجاعی است و شخصیت‌هایی از رمان‌های اولیه دوباره در رمان‌های بعدی ظاهر می‌شوند.

«آستر» در سال ۱۹۴۷ میلادی در «نیوجرسی»‌ متولد شد. به گفته خود این نویسنده، او روند نگارش را از سن هشت سالگی و زمانی آغاز کرد که امضا گرفتن از یک بازیکن بیسبال را به این دلیل از دست داده بود که نه او و نه والدینش با خود مداد همراه نداشتند. از آن زمان به بعد «آستر» همه جا با خود مداد می‌برد. «آستر»‌ در مقاله‌ای در سال ۱۹۹۵ نوشته بود: «اگر یک مداد با خود در جیبتان داشته باشد، احتمال زیادی وجود دارد که یک روز وسوسه‌ شوید که از آن استفاده کنید.»

«آستر» در «دانشگاه کلمبیا»‌ تحصیل کرد و در اوایل دهه ۷۰ میلادی به پاریس مهاجرت کرد و به فعالیت‌های مختلفی از جمله ترجمه کردن پرداخت. او در سال ۱۹۷۴ میلادی به ایالات متحده آمریکا بازگشت و ازدواج کرد.

در ژانویه سال ۱۹۷۹ میلادی پدر «آستر» درگذشت و این رویداد به دلیلی برای نگارش نخستین کتاب خاطرات این نویسنده تبدیل شد. «اختراع انزواء» در سال ۱۹۸۲ میلادی منتشر شد.

«آستر» با انتشار «شهر شیشه» در سال ۱۹۸۵ که نخستین جلد از سه‌گانه «نیویورک» بود به موفقیت چشمگیری دست یافت.

این نویسنده به طور مرتب در دهه ۸۰، ۹۰ و ۲۰۰۰ میلادی بیش از ده‌ها رمان از جمله «قصر ماه»(۱۹۸۹)،‌ «موسیقی شانس»(۱۹۹۰)، «کتاب توهم»‌(۲۰۰۲) و «شب پیشگویی»(۲۰۰۳) منتشر کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مبارزه با استکبار در دنیا، صدور فرهنگ انقلاب ایران است
  • وداع با پیکر ۲ شهید گمنام در حرم حضرت معصومه(س)
  • برگزاری مراسم روز دختر با حضور دختران دانشجو در حرم بانوی کرامت
  • رهبر شیعیان کشور مالی به زیارت حرم حضرت معصومه(س) مشرف شد
  • بانوی کبدی کار استان همدان در اردوی تیم ملی
  • رهبر شیعیان کشور مالی به زیارت حرم حضرت معصومه (س) مشرف شد
  • جوانان باید از منطق سیاست‌ها و رفتار نظام با خبر باشند | آنها بدانند چرا حاضر به ایجاد روابط با برخی کشور‌ها نیستیم | دانش‌آموزان را از خطر‌ها و دشمنی‌ها آگاه کنید
  • گردهمایی «دختران دانشجو» در قم برگزار ‌می‌شود
  • «پل آستر»‌ درگذشت
  • بحران ادبیات داریم